Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere SD etaj 1 de 50mp

50 m2, 1/4, an constructie: 1970

39.500 €

Ultima actualizare: 3 Iulie 2017
Rata credit de la 832 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament cu 3 camere in George Enescu, strada Lazar Vicol,
etaj 1, semidecomandat, suprafata totala 50 mp,bloc izolat ,partial la soare.
Liber, curat, termopane, parchet fag, balcon inchis, geam la baie.
 Zona buna, liniste, aproape de statie autobuze, taxi, scoala, gradinita, loc de joaca. Ideal familie cu copil. La mica distanta de universitate, Kaufland.
Se poate vinde partial mobilat si utilat.

Detalii imobil Apartament 3 camere SD etaj 1 de 50mp

Camere 3
Strada Lazar Vicol
Suprafata 50 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..