Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila

100 m2, p+1, an constructie: 1995

350 € / luna (negociabil)
3,50 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 22 Ianuarie 2014

Cladire de 100mp, amenajata pe 2 nivele, 5 camere, 2 bai, cu toate utilitatile + terasa 30 mp. Cladirea este localizata mai sus de Metro, pe partea dreapta, inainte de sensul giratoriu de la Mall Galeria.

Impactul vizual este deosebit, trafic auto si pietonal intens. Spatiul este pretabil pentru activitati comerciale si ideal pentru sediu de firma, birouri sau cabinete.

Spatiul este disponibil pentru inchiriere incepand cu data de 15 februarie dar se poate vizita oricand.

Detalii imobil

Pret/m2 3,50 € / luna
Incaperi 5
Strada Bvd. 1 decembrie 1918
Suprafata 100 m2
Structura p+1
Grupuri sanitare 2
Numar locuri de parcare 2
Numar sali de meeting 1
An constructie 1995

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

vis-a-vis de Galleria Mall

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..