Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa Stefanesti 99900

170 m2, 1/1, an constructie: 2018

130.000 €

Ultima actualizare: 22 Martie 2018
Rata credit de la 2,644 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa la 10 min de centrul orasului Pitesti, situata in Orasul Stefanesti, zona Zavoi. Venind dinspre Mall spre Stefanesti, imediat dupa pod se vireaza la dreapta. Dupa 800 de m se vireaza la stanga pe strada privata.
Se realizeaza constructia a doua locuinte de calitate. Proiect Casa Stilo Plus cu modificari interesante.

*Imobil executat cu carte tehnica, adancime de fundare de 1,5m,latime fundare 0,5 m, zidarie efectuata cu caramida Porotherm de 30 de cm, acoperis cu tigla Bilka, termosistem exterior de 10 cm,
Parter, dormitor, bucatarie cu terasa, sufragerie, hol, baie.
ETAJ> 3 camere, o camera cu baie si inca o baie comuna. Fiecare dintre camere cu balcon. Utilitati, apa gaze, curent trifazic(4x35) si canalizare, bazin pentru colectare apa fluviala. Instalatie video si alarma. Instalatie sanitara si electrica de calitate, modulara cu foarte multe optiuni, confort si durabilitate. Mentionez ca structura este facuta de calitate, perfect respectata, si neafectata. 

pret 80% 99900 euros

Teren in suprafata de 300 mp, cu posibilitate de a ajunge la 700mp, deschidere 16 ml, zona linistita, ideal pentru familia ta, drum privat ingrijit.

Detalii imobil Casa Stefanesti 99900

Camere 4
Strada Armoniei
Suprafata 170 m2
Etaj 1/1
Bai 3
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Casa Stefanesti 99900

Vanzare teren
24.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..