Acest anunt nu mai este activ

Vanzare casa Stefanesti-Arges

233 m2, P+1, an constructie: 2000

130.000 €

Rata credit de la 2,644 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobil in curs de actualizare

Pe MagazinulDeCase.ro dorim sa oferim doar informatii reale si de actualitate. Nu putem garanta ca informatiile referitoare la acest imobil mai sunt inca de actualitate, de aceea dumneavoastra nu mai aveti acces la datele de contact ale proprietarului. In momentul in care vom reusi sa luam legatura cu proprietarul pentru a ne confirma toate detaliile prezentate vom posta din nou si datele acestuia de contact. Pana atunci va invitam sa cautati in continuare printre miile de oferte cu informatii complete si actualizate pe care le avem disponibile pe site. Echipa MagazinulDeCase.ro va ureaza mult succes!

Propunem spre vanzare in procedura de executare silita casa situata in  Stefanesti, Sat Valea Mare Podgoria, Str. Ult. Valea Popii Deal, nr. 86, jud Arges.

Imobilul dispune de un teren in suprafata de 948mp din masuratori (500mp din acte) si constructiile edificate pe acesta, casa de locuit cu regim de inaltime P+1E, cu suprafata la sol distribuita astfel:

C1 –casa de locuit cu regim de inaltime P+1E in suprafata construita la sol de 112 mp masurata, suprafata desfasurata 233mp.

C2- anexa de tip P, in suprafata construita la sol de 59 mp masurata.

 

Zona în care se află proprietatea imobiliară de evaluat este una rezidentiala, topografia amplasamentului- cartierului residential- fiind una colinara/terase. Zona de amplasament dispune de utilitatile (reţele de apă, canalizare, electricitate, telefonie, cablu TV şi internet).

Accesul la proprietate se realizeaza din DN 7 ( Sos Bucuresti-Pitesti).

Pret: 130.000euro

Detalii imobil Vanzare casa Stefanesti-Arges

Camere 4
Strada Str. Ult. Valea Popii Deal, nr. 86
Suprafata 233 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 948 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2000
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..