Ultracentral - Strada Pacii - Apartament 2 Camere - 50 mp - Proprietar

50 m2, 3/4, an constructie: 1967

45.800 € (negociabil)

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 927 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament de Vanzare - 2 Camere – Ultracentral.

Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un bloc de 4 etaje din caramida, pe Strada Pacii, cu acces rapid in Bdul A.I.Cuza -50m, foarte aproape de Parcul Esplanada-5 minute de mers pe jos, vis-a-vis de  Scoala Gimnaziala Nicolae Iorga (Scoala nr.5).

Blocul a fost reabilitat termic si este situat intr-o zona linistita cu un parculet in fata blocului. Scara blocului este curata si linistita.

In jurul blocului sunt locuri de parcare suficiente.

Apartamentul are aproximativ 50 mp cu tot cu balcon, este semidecomandat si este compus din camera de zi, dormitor, bucatarie, baie cu cada, 2 holuri si un balcon spatios.

Apartamentul are geamuri termopan, usa metalica, centrala termica, balcon spatios inchis cu geamuri termopan, parchet in camere, gresie si faianta in bucatarie baie si hol.

Apartamentul este curat, bine intretinut si este mobilat.

Pretul este negociabil ! 

Detalii imobil Ultracentral - Strada Pacii - Apartament 2 Camere - 50 mp - Proprietar

Camere 2
Strada Pacii
Suprafata 50 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1967
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..