Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare Apartament 2 camere, Central, 49mp

49 m2, 9/10, an constructie: 1977

38.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 19 Iulie 2017
Rata credit de la 773 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Se vinde:- apartament cu 2 camere;- suprafata utila 49mp;- circular (se poate desfiinta usa dintre dormitor si sufragerie);- etaj 9/10;- baie gresie + faianta;- bucatarie mobilata partial;- dormitor mobilat (pat + dulap);- izolat interior;- geamuri + balcon termopan;- centrala termica + termostat;- usi interioare schimbate din lemn;- usa metalica exterior;- apometru + gazometru + contor electric aflate pe scara blocului.
Detalii bloc:- bloc reabilitat termic in anul 2013;- bloc glisant (face parte din GA-uri);- scara curata si linistita, majoritatea vecinilor formata din pensionari;- o singura scara;- parcari in fata si spatele blocului;- lift schimbat total in acest an.
Apartamentul este situat pe Strada Libertatii. Repere:- 200m Spitalul Judetean;- 300m Piata Zahana;- 400m Posta Centrala (bulevard).
Unic proprietar, toate actele (Carte Funciara + Certificat Termic) sunt la zi, accept programul "Prima Casa".
PRET NEGOCIABIL!

Detalii imobil Vanzare Apartament 2 camere, Central, 49mp

Pret/m2 775,51 €
Camere 2
Strada Libertatii
Suprafata 49 m2
Etaj 9/10
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1977
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..