Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare spatiu birouri Slatina

1000 m2, p+1, an constructie: 2009

550.000 € (negociabil)
550,00 € / m2

Ultima actualizare: 8 August 2014

Simode Impex a pus in vanzare sediul punctului de lucru Slatina, in care a functionat pana anul trecut service Peugeot Slatina.

Cladirea a fost finalizata in 2009 cu finisaje la standardele marcii, cu o suprafata desfasurata construita de 1000 mp, teren 8182 mp din care 2300 mp parcare amenajata.

Va atasam cateva poze si planul locatiei, pentru a va putea face o idee.

Detalii imobil

Pret/m2 550,00 €
Incaperi 15
Strada Pitesti
Suprafata 1000 m2
Structura p+1
Parcare supraterana
An constructie 2009

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..