Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila ultracentral D+P 240mp teren1000 mp

240 m2, D+P, an constructie: 1927

1.200 € / luna (negociabil)
5,00 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 13 August 2012

Vila arhitectura deosebita D+P, suprafata 240 mp, constructie 1927, din caramida, compusa din 5 incaperi decomandate, recomandata pentru sediu firma (birouri notariale, cabinete medicale, locuinta protocol etc ) Descriere: parter 4 camere decomandate , 1 camera demisol, 2 grupuri sanitare, 1 bucatarie Dotari: centrala proprie pe gaze si panouri solare pentru incalzire apa cald. Suprafata teren 1000 mp, parcare. Imobil amplasat in zona rezidentiala, ultracentrala, cu acces facil la mijloace de transport in comun, magazine, institutii financiar bancare, scoli, gradinite, detinut in proprietate de persoana particulara, exista cadastru. Program vizionare: zilnic intre orele 9, 30- 19, 00, cu telefon in prealabil cu cel putin 3 ore inainte de solicitarea de vizionare. Alte detalii: posibilitate inchiriere termen lung, negociabil

Detalii imobil

Pret/m2 5,00 € / luna
Incaperi 5
Strada Pitesti
Suprafata 240 m2
Structura D+P
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 2
Numar sali de meeting 2
An constructie 1927
Structura de rezistenta caramida

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..