Vanzare garsoniera

Zona Central, Sinaia vezi harta

25.000 €

Ultima actualizare: 23 Mai 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 648630

* campuri obligatorii

Garsoniera de vanzare in Sinaia, cartier Platou Izvor compusa din  camera, hol, baie, bucatarie in suprafata de  27,21 mp util,  suprafata construita de 37,48 mp.
Garsoniera a fost modificata in sensul ca recompartimentarea ei a permis ca bucataria sa fie mutata pe balcon , iar la acest moment bucataria initiala a fost transformata in camera.
 Garsoniera este  situata la etajul II cu vedere catre padure. 
Garsoniera este renovata gresie, faianta , parchet import, tamplarie din PVC cu geam termopan. Incalzirea se face cu centrala termica proprie, are separatie la utilitati: apa, gaz, energie electrica, canalizare.


Detalii imobil garsoniera

Pret/m2 675,68 €
Comision 2.5%
Camere 1
Suprafata 37 m2
Etaj P
Compartimentare decomandat

Mihaela

Zone: toate zonele din Busteni

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 28 Noiembrie 2011

Vechime: 8 ani, 5 luni

Comision perceput: 2.5%

Colex Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Noiembrie 2011
  • Vechime: 9 ani, 5 luni
  • Numar agenti: 4
  • Comision perceput: 2.5%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Busteni
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..