Vanzare casa 8 camere

Zona Central, Sinaia vezi harta

290.000 €

Ultima actualizare: 13 Iunie 2019
Rata credit de la 7,654 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 648615

* campuri obligatorii

Vila de vanzare in Sinaia, semicentrala, compusa din D+P+M  avand la demisol: pivnita, centrala termica, garaj, bucatarie, hol in suprafata construita de 95,95 mp; la parter: trei dormitoare, debara, hol, camera de zi, baie, hol +casa scarii, balcon in suprafata construita de 101,97 mp : mansarda: trei dormitoare,  camera de zi, baie, bucatarie, hol +casa scarii, balcon in suprafata construita de 92,37 mp , total suprafata construita de 290,29 mp. 
Imobilul dispune de teren aferent in suprafata de 500 mp  si a fost construit in 1945, pastrandu-se pana la acest moment arhitectura initiala. 
Incalzirea vilei se face cu centrala termica pe gaze, vila fiind racordata la toate utilitatile: apa, gaz, energie electrica, canalizare. Imobilul necesita imbunatatiri, dar poate fi locuit si in stadiul actual. 
 


Detalii imobil casa 8 camere

Pret/m2 1.000,00 €
Comision 2.5%
Camere 8
Suprafata 290 m2
Structura -
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Mihaela

Zone: toate zonele din Busteni

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 28 Noiembrie 2011

Vechime: 8 ani, 6 luni

Comision perceput: 2.5%

Colex Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Noiembrie 2011
  • Vechime: 9 ani, 6 luni
  • Numar agenti: 4
  • Comision perceput: 2.5%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Busteni
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..