Vanzare casa 24 camere

Zona Central, Sinaia vezi harta

1.900.000 €

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2020
Rata credit de la 51,734 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 701849

* campuri obligatorii

Vila D+P+2E+M situata in zona semicentrala a localitatii (cart. Platou Izvor). Vila este compusa din sase apartamente cu trei camere in suprafata de 110 mp, cate doua pe fiecare nivel, iar la mansarda este un singur apartament de 4 camere cu o suprafata de 250 mp. La demisolul imobilului se afla o sala de recreere cu o capacitate de 50 locuri, un bar si o sauna.Vila se vinde mobilata si utilata


Detalii imobil casa 24 camere

Pret/m2 1.652,17 €
Comision 2.5%
Camere 24
Suprafata 1150 m2
Structura -
Compartimentare decomandat
Sosea pavat

Mihaela

Zone: toate zonele din Busteni

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 28 Noiembrie 2011

Vechime: 9 ani, 10 luni

Comision perceput: 2.5%

Colex Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Noiembrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 10 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 2.5%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Busteni
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..