Vanzare apartament

Zona Central, Sinaia vezi harta

55.000 €

Ultima actualizare: 28 Mai 2020
Rata credit de la 1,486 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 701736

* campuri obligatorii

Garsoniera  de vanzare in Sinaia, cartier Cumpatu,  situat la etajul I  al unei vile P+E,  compus din dormitor, living + bucatarie open space, baie in suprafata construita de 43,36 mp. Garsoniera este  situata intr-o vila noua  construita in 2005, este bransata la toate utilitatile : apa, gaz, energie electrica. Garsoniera este finisata in stil montan, modern:  gresie, faianta, parchet, lemn aparent.
In imediata vecinatate a imobilului pe langa alte vile rezidentiale este si  padurea care face ca intreaga zona sa fie una linistita si benefica relaxarii.
Accesul este facil. 


Detalii imobil apartament

Pret/m2 1.279,07 €
Comision 2.5%
Camere 1
Suprafata 43 m2
Etaj P
Compartimentare decomandat

Mihaela

Zone: toate zonele din Busteni

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 28 Noiembrie 2011

Vechime: 9 ani, 7 luni

Comision perceput: 2.5%

Colex Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Noiembrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 7 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 2.5%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Busteni
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..