Vanzare apartament 2 camere

Zona Central, Sinaia vezi harta

46.000 €

Ultima actualizare: 28 Mai 2020
Rata credit de la 1,244 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 701740

* campuri obligatorii

Apartamentul este situat in Sinaia, in zona Halta- 1 Mai,  la etajul IV,  este compus din: doua camere, baie, bucatarie, vestibul, debara, balcon si are o orientare S-E.
Apartamentul are o suprafata construita de 46,48 mp, beneficiaza de toate utilitatile, este dotat cu centrala termica proprie. Apartamentul este situat in apropiere de reteaua publica de transport , de servicii de sanatate, piata, fiind in aceste conditii ideal pentru vacanta sau locuinta permanenta.


Detalii imobil apartament 2 camere

Pret/m2 1.000,00 €
Comision 2.5%
Camere 2
Suprafata 46 m2
Etaj 4/-
Compartimentare decomandat

Mihaela

Zone: toate zonele din Busteni

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 28 Noiembrie 2011

Vechime: 9 ani, 6 luni

Comision perceput: 2.5%

Colex Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 15 Noiembrie 2011
  • Vechime: 10 ani, 6 luni
  • Numar agenti: 3
  • Comision perceput: 2.5%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare
  • Zone: toate zonele din Busteni
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..