Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa mica cocheta

120 m2, p+demisol, an constructie: 1977

69.000 €

Ultima actualizare: 4 Septembrie 2016
Rata credit de la 1,403 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 

           3 camere (2 mari si 1 mijlocie) luminoase+acelasi spatiu impartit in 2 pivnite mari(una amenajata si cealalta nu), poziționată ultracentral, zona liniștită,

           1 baie, 1 bucatarie mare, 1 camara, 1 balcon, parchet lemn și dusumea in bucătărie, sobe de teracotă, termopane.

           la et.IV sunt locuite doar 2 apart(cu 3 cam), celelalte 2 apart.cu 2 camere au destinatia de uscator rufe. se afla perete in perete cu bucataria mea si exista de asemenea posibilitatea de marire a bucatariei spre pod( doar 3 fam. folosesc uscatorul care este spatios) 

           Intre 100 si 900 metri de la casă aveti: biserica, scoala, gradinita, gara, autogara, piata, supermarchet, centrul orasului (finante,banci, ITM, Casa de pensii, etc...), iar Primaria in Cetatea medievala.

           suprafata 120 m2 locuibili și același spațiu la demisol, teren aprox.180 m2, cu trotuar si 50 m2 beton, cotet porci și găini (neutilizat de mult timp), în rest iarba, zmeură, viță de vie, flori.

           an construcție-1976

           momentan locuinta este mobilata si utilata. Se poate vinde și mobilată și goala, în funcție de solicitarea cumpărătorului.

           Pret: 69.000 euro.

           tel.: 0741082761

 

Detalii imobil Casa mica cocheta

Camere 3
Strada decebal
Suprafata 120 m2
Structura p+demisol
Bai 1
Suprafata teren 200 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1977
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..