Acest anunt nu mai este activ

Spatiu birouri in cladire moderna zona 0

Zona Central, Sibiu vezi harta

553.000 €

Oglan Imobiliare, ofera spre vanzare spatiu de birouri in suprafata utila de 651 mp, situat in zona 0 a orasului Sibiu, intr-o cladire moderna dotata cu lift, alcatuit din 2 apartamente. Apartamentele au contoare separate pentru gaz, curent, apa si au toalete si oficii proprii. Momentan cele 2 ap. functioneaza ca un tot unitar. Constructia din care fac parte cele 2 apartamente este realizata din stuctura de otel beton, are ferestre tip cortina, zidaria este din BCA si caramida si are izolatie in exterior de 1o cm. Accesul se face atat pe scari cat si cu liftul. Ambele apartamente au plafonul caseta. In curtea interioara a imobilului se pot parca pana la 40 autoturisme. 
Ambele apartamente sunt inchiriate de o societate care presteaza servicii catre populatie si care are contract inclusiv pana in anul 2019, contractul putand fii apoi renegociat. Se preia contractual de inchiriere. Activitatea societatii care are in inchiriere cele 2 apartamente, este autorizata pentru securitate la incendiu si are acord de functionare de la Primaria Sibiu. Mentionam ca acest chirias este bun platnic. Pe langa suprafata utila se preia, conform extraselor CF, si cota parti comune din constructie- respectiv 60 mp si cota parte teren- respective 190 mp.
Investitia este foarte profitabila dotorita cererii foarte mare pe acest segment de activitate, iar amplasamentul acesteie face ca pretul obtinut din inchiriere sa fie unul competitiv.
Pret: 553.000 EuroTelefon: 0755 102 212 
Vrei sa afli mai multe informatii legate de aceasta
proprietate sau cauti alte oferte similare?
Acceseaza site-ul nostru oglanimobiliare.ro sau contacteaza-ne la telefon.

ID Oferta: 1418

Detalii imobil

Incaperi 4
Suprafata 651 m2
Structura P+1
Grupuri sanitare 2
Numar sali de meeting 1
Servicii administrare
An constructie 1985
Facilitati/dotari canalizare, curent, gaz

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Aceasta proprietate este pastrata in baza de date pentru ca dumneavoastra sa puteti face o estimare obiectiva a pretului imobilului pe care doriti sa-l vindeti, sau, dupa caz, sa-l cumparati.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..