Vanzare garsoniera

Zona Calea Cisnadiei, Sibiu vezi harta

27.900 €

Ultima actualizare: 20 Martie 2019

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 650852

* campuri obligatorii

Proiectul este amplasat intre Sibiu si Cisnadie, pe str. Haralamb Georgescu (la 1500m de Zona Comerciala Ciresica).Apartamentele Ansamblului vor avea toate loc de parcare inclus in pret astfel amenajate cu dale si pozitionate in jurul blocului .
Locatie:Ansamblul Rezidential Haralamb este pozitionat pe zona Calea Cisnadiei langa strada Daniel Renard.Ansamblul va avea un total de 5 scari iar constructive va fi de tip P+E+R cu un total de 72 de apartamente .
Apartamentele vor avea urmatoarele facilitati:Loc de parcare inclus in pret
Apartamente dotate cu balcon
Regim redus de inaltime
Finisaje calitativeAnsamblul va avea o predare estimat in luna Martie 2019Apartamentele :Apartamentele sunt spatioase , beneficiaza de balcoane , bucatarie si loc de parcare . Ansamblul va avea garsoniere , apartamente cu 2 si 3 camere , iar etajele superioare vor fi mansardate.Pretul prezentat este pentru plata integral in avans. Pentru plata in trei rate pe perioada executarii constructiei pretul creste cu 2000 euro. Pentru plata prin credit ipotecar sau "Prima casa" la final pretul creste cu 4000 euro.Garsoniera este situata la parterul blocului si are o suprafata utila de 43.7 mp . Aceasta este compusa din 1 camera si se preda la stadiul de Gri cu peretii si tavanele finisate la glet, pardoseaua finisata la nivel de sapa, usa metalica la intrarea in apartament, tamplarie PVC Rehau - 5 camere la ferestre si usa de balcon instalatie termica cu CT si radiatoare, instalatie sanitara, instalatie electrica si instalatie de gaz in stadiu de functionare cu contoare montate, izolatie termica a peretilor cu polistiren de 10cm. si cu vata minerala de 30cm a tavanelor.
Locul de parcare, este amenajat cu dale in zona dintre case si este inclus in pretul de vanzare.
Accesul se face intr-un hol de 3.7 mp unde regasim :
• In stanga o baie de 4.4 mp
• In dreapta o debara de 3.9 mp
• Iar in capat este livingul cu bucataria de 31.1 mp .


Detalii imobil garsoniera

Pret/m2 547,06 €
Comision 2%
Camere 1
Suprafata 51 m2
Etaj p/3
An constructie 2018
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Alexandru Sorescu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 31 Ianuarie 2019

Vechime: informatie in curs de actualizare

Comision perceput: 2%

Smart Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 1 Aprilie 2015
  • Vechime: 6 ani, 3 luni
  • Numar agenti: 5
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Sibiu
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..