Acest anunt nu mai este activ

Promotie limitata | Apartament 2 camere 41 mp. utili | Etaj 1

Zona Hipodrom, Sibiu vezi harta

27.900 €

Rata credit de la 745 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentul pentru acest anunt

ID: 691452

* campuri obligatorii

PROMOTIE LIMITATA !
PRETURI PROMOTIONALE INCEPAND DE LA 28990 euro !!! LOC PARCARE GRATUIT !!!
VEZI LISTA DE APARTAMENTE, PRETURILE PROMOTIONALE, ALEGE SI CONTACTEAZA-NE !PRETURI PENTRU APARTAMENTELE DIN ANSAMBLUL APEDUCTULUI RESIDENCE :
• Garsoniera – 30 mpu - pret 28990 euro
• Apartament 2 camere Tip 1 - 41mpu - pret 33990 euro
• Apartament 2 camere Tip 2- 56 mpu - pret 46990 euro
• Apartament 3 camere- 60 mpu - pret 48990 euroAnsamblul Hermannstadt 5 este un ansamblu de 92 de apartamente,concepute si lucrate atent,pana la cel mai mic detaliu.
Acest proiect, de la înfiinţare şi până în acest moment este rezultatul experienţei îndelungate a constructorului care alături de dumneavoastră a înţeles noile tendinţe şi astfel a putut să le pună în aplicare, fiind mereu în rezonanţă cu dorinţele dumneavoastră.Ansamblul Hermannstadt 5 compus din garsoniere şi apartamente cu 2 şi 3 camere, vă ajută să vă îndepliniţi visele, deoarece acordăm atenţie sporită dorinţelor dumneavoastră în materie de confort, spaţiu şi partajarea locuinţei. Astfel că, unităţile locative din cadrul proiectul sunt spaţioase, lumioase, oferind un grad ridicat de confort până la cele mai mici detalii, elemente ce fac diferenţa.Structura de rezistenţă este realizata pe cadre (stâlpi şi grinzi) şi diafragme din beton armat conform normativelor actuale. Închiderile şi compartimentările sunt realizate din cărămidă porotherm, de 30 cm la exterior, 25 cm între apartamente, 15 cm în interiorul apartamentelor, placate pe ambele fete cu un strat de tencuiala - glet lucrat mecanizat şi vopsea lavabilă de cea mai bună calitate. Exteriorul este placat cu polistiren de grosime 10 cm EPS80, protejat cu tencuială decorativă siliconată.
In fiecare scară a imobilului, casa scării şi treptele vor fi placate cu gresie, iar pentru balustrade am ales varianta din aluminiu.Finisajele interioare lucrate atent până la cel mai mic detaliu :• uşă intrare metalica
• tâmplarie pvc cu geam termopan marca Salamander, profil cu 5 camere şi glafuri exterioare din aluminiu.
• instalaţii electrice
• centrală termică Bosch si calorifereModalităţi de plată:
• cash sau orice tip de credit, inclusiv Prima Casa.Pentru a programa o întâlnire contactați-ne la numărul de telefon 0757754558 Simedru Andreeas !!!


Detalii imobil Promotie limitata | Apartament 2 camere 41 mp. utili | Etaj 1

Camere 2
Suprafata 41 m2
Etaj 1/2
Bai 1
Terase, balcoane 1
Material Caramida
An constructie 2019
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..