Vanzare apartament 2 camere

Zona Calea Cisnadiei, Sibiu vezi harta

36.900 €

Ultima actualizare: 14 Noiembrie 2019
Rata credit de la 985 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Contacteaza agentia pentru acest anunt

ID: 650843

* campuri obligatorii

Proiectul este amplasat intre Sibiu si Cisnadie, pe str. Haralamb Georgescu (la 1500m de Zona Comerciala Ciresica).Apartamentele Ansamblului vor avea toate loc de parcare inclus in pret astfel amenajate cu dale si pozitionate in jurul blocului .
Locatie:Ansamblul Rezidential Haralamb este pozitionat pe zona Calea Cisnadiei langa strada Daniel Renard.Ansamblul va avea un total de 5 scari iar constructive va fi de tip P+E+R cu un total de 72 de apartamente .
Apartamentele vor avea urmatoarele facilitati:Loc de parcare inclus in pret
Apartamente dotate cu balcon
Regim redus de inaltime
Finisaje calitativeApartamentele :Apartamentele sunt spatioase , beneficiaza de balcoane , bucatarie si loc de parcare . Ansamblul va avea garsoniere , apartamente cu 2 si 3 camere , iar etajele superioare vor fi mansardate.Pretul prezentat este pentru plata integral in avans. Pentru plata in trei rate pe perioada executarii constructiei pretul creste cu 2000 euro. Pentru plata prin credit ipotecar sau "Prima casa" la final pretul creste cu 4000 euro.Apartamentul este situat la etajul 2 al blocului si are o suprafata utila de 56.8 mp . Aceasta este compusa din 2 camere si se preda la stadiul de Gri cu peretii si tavanele finisate la glet, pardoseaua finisata la nivel de sapa, usa metalica la intrarea in apartament, tamplarie PVC Rehau - 5 camere la ferestre si usa de balcon instalatie termica cu CT si radiatoare, instalatie sanitara, instalatie electrica si instalatie de gaz in stadiu de functionare cu contoare montate, izolatie termica a peretilor cu polistiren de 10cm. si cu vata minerala de 30cm a tavanelor.Locul de parcare, este amenajat cu dale in zona dintre case si este inclus in pretul de vanzare.Accesul se face intr-un hol de 3.7 mp unde regasim :In dreapta un dormitor de 17 mp
In stanga o baie de 4.4 mp
Iar in capat este livingul de 31 mp
In dreptul livingului este un balcon de 3.1 mp.


Detalii imobil apartament 2 camere

Pret/m2 550,75 €
Comision 2%
Camere 2
Suprafata 67 m2
Etaj 2/3
Bai 1
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe hartaStreet view

Afiseaza hartaAscunde harta

Smart Imobiliare

Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux

Zone: toate zonele din Sibiu

Start colaborare cu MagazinulDeCase: 1 Aprilie 2015

Vechime: 6 ani, 11 luni

Comision perceput: 2%

Smart Imobiliare

  • Start colaborare cu MagazinulDeCase: 1 Aprilie 2015
  • Vechime: 6 ani, 11 luni
  • Numar agenti: 2
  • Comision perceput: 2%
  • Agentie specializata in tranzactionarea de imobiliare de lux
  • Zone: toate zonele din Sibiu
Vezi profil detaliat agentie

Feedback

Recomandarile sunt create pentru alegerea unui agent cat mai in cunostinta de cauza. Primim aici recomandari oneste, facute de clienti care au lucrat direct cu agentiile sau agentii recomandati. Va rugam sa impartasiti si dvs. o tranzactie incheiata cu succes sau sa semnalati ce nu a corespuns asteptarilor si ar putea fi imbunatatit.

* campuri obligatorii

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..