Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand imobil,pensiune in centrul istoric 14 incaperi, teren 550m

560 m2, P+2, an constructie: 1900

390.000 €

Ultima actualizare: 30 Martie 2019
Rata credit de la 10,616 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand imobil,pensiune D+P+E+M in centrul istoric la 5 min de mers pe jos pana in Piata Mare .La demisol are 5 incaperi 150m patrati cu tavan boltit,parter 3 camere ,3bai ,2 holuri ,150m patrati,etaj 4 camere,4 bai, 3 holuri,180m patrati,mansarda 2 camere ,1baie.80 m patrati,total 560metri patrati.Camerele au inaltimea de 3,30metri ,2 centrale termice cu boiler pentru apa calda.Total teren 550 m patrati,teren liber350 m patrati,se mai poate construi.Imobilul in prezent este inchiriat si functioneaza ca pensiune avand schimbarea de destinatie.

Detalii imobil Vand imobil,pensiune in centrul istoric 14 incaperi, teren 550m

Camere 14
Strada Rotarilor
Suprafata 560 m2
Structura P+2
Bai 6
Suprafata teren 550 m2
Stare proprietate buna
An constructie 1900
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..