Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand Birou in centrul istoric - Sibiu

35 m2, zidarie, an constructie: 1900

22.000 €

Ultima actualizare: 4 Martie 2019
Rata credit de la 599 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand Birou in centrul istoric Sibiu. Imobil situat intr-un corp de cladire individualizat cu regim de inaltime parter, 35 mp suprafata construita si teren cu regim de coproprietate indiviza in suprafata totala de 360 mp, din care se detine cota de proprietate de 1/3 reprezentand suprafata de 120 mp. Cladirea necesita renovari. Se poate edifica un corp NOU de cladire cu regim de inaltime D+P+E+M, aproximativ 120 mp suprafata utila. Proiect de arhitectura elaborat. Se vinde cu proiect cu tot., numar etaj: 1, numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, suprafata utila: 28, suprafata totala: 120, suprafata construita: 35, anul constructiei: 1900

Detalii imobil Vand Birou in centrul istoric - Sibiu

Camere 2
Strada ocnei
Suprafata 35 m2
Structura zidarie
Bai 1
Suprafata teren 120 m2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1900
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..