Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar vand apartament 2 camere, zona Lidl - Rusciorului, et 2

53 m2, 2/4, an constructie: 1970

49.000 €

Ultima actualizare: 26 Noiembrie 2018
Rata credit de la 1,334 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 2 camere, zona Lidl - Rusciorului, etaj 2, din 4, bloc de caramida, izolat, balcon la ambele camere cu geam termopan. Apartamentul este orientat spre sud, e pozitionat pe mijlocul blocului, are bucatarie separata cu camara cu geam de aerisire, hol cu spatii de depozitare, baia cu geam de aerisire, 2 camere nedecomandate dar spatioase prin amenajarea balconului inchis cu geam termopan. Apartamentul este mobilat si utilat. Disponibil imediat.Costuri foarte mici cu intretinerea. Panorama deosebita spre parc. Pret 49 000  eur,  negociabil. Telefon 0720110010

Detalii imobil Proprietar vand apartament 2 camere, zona Lidl - Rusciorului, et 2

Camere 2
Strada Rusciorului
Suprafata 53 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1970
Compartimentare nedecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Proprietar vand apartament 2 camere, zona Lidl - Rusciorului, et 2

Cladire birouri,clinica medicala Sibiu
440.000 €
Vanzare apartament 2 camere Calea Dumbravii Sibiu
39.900 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..