Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament central

90 m2, 1/1, an constructie: 1970

100.000 €

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2018
Rata credit de la 2,723 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa Michael şi Carol Brukenthal Clădire de plan dreptunghiular formată din subsol, parter şi etaj, cuprinde alte 4 corpuri secundare care formează două curţi interioare. Accesul spre curtea a doua se face prin două ganguri simetrice; Clădirea păstrează şi elemente mai vechi, medievale, la subsol, parter şi o încăpere de la etaj. Parterul este apareiat cu brâuri orizontale, portalul principal uşor dezaxat, având în timpane un decor vegetal, iar în partea superioară o cornişă puternică ce susţine balconul. Acoperiş în două ape, coamă paralelă cu strada, cu trei lucarne de tip ochi. Acces în incintă printr-un gang cu  tavan cu stucatură. Spaţiile exterioare şi interioare sunt bogat decorate cu stucaturi caracteristice stilului baroc. Apartamentul este constituit din hol, 2 camere , o baie , o bucătărie, o camara, pivniță si balcon.

Detalii imobil Vand apartament central

Camere 2
Strada Avram Iancu nr8
Suprafata 90 m2
Etaj 1/1
Bai 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1970
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..