Acest anunt nu mai este activ

Vanzare casa 6 camere Turnisor Sibiu

184 m2, Beton, an constructie: 2000

144.300 €

Rata credit de la 3,822 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobil in curs de actualizare

Pe MagazinulDeCase.ro dorim sa oferim doar informatii reale si de actualitate. Nu putem garanta ca informatiile referitoare la acest imobil mai sunt inca de actualitate, de aceea dumneavoastra nu mai aveti acces la datele de contact ale proprietarului. In momentul in care vom reusi sa luam legatura cu proprietarul pentru a ne confirma toate detaliile prezentate vom posta din nou si datele acestuia de contact. Pana atunci va invitam sa cautati in continuare printre miile de oferte cu informatii complete si actualizate pe care le avem disponibile pe site. Echipa MagazinulDeCase.ro va ureaza mult succes!

Vanzare casa Sibiu

Se vinde casa in Sibiu, pe str. Stefan Octavian Iosif  nr.1 , cartier Turnisor. Constructia are regim de inaltime S+P+M, a fost construita  in anul 1948, consolidata si modernizata dupa anii 2000. Imobilul este compus din teren in suprafata totala de 860mp,  deschidere de 21,68m si 2 corpuri de cladire, respectiv  corp A – casa si corp B – garaj si magazie.

Corpul  A are urmatoarele compartimentari si suprafete utile:

-suprafata construita la sol  de 97,30 mp,

-suprafata construita desfasurata de  194,6

-suprafata utila de  184,22

- subsol, pivniţă 21,29mp, pivniţă 17,71mp, coridor 5,32mp,

- parter, camera 23,69mp, sală 18,27mp, hol 25,59mp, grup sanitar 5,15mp ,scara lemn acces mansard,

- mansardă, camera 29,19mp, oficiu 9,30mp, hol 17,94mp

 

Constructia are structura de caramida pe fundatii din beton, si beneficiaza de  finisaje  interioare bune , beneficiind de tamplarie  din lemn , PVC  cu geam termopan, dispune  de toate utilitatile: instalatii electrice,termice si gaz.

Pret: 137.700 euro

Detalii imobil Vanzare casa 6 camere Turnisor Sibiu

Camere 6
Strada Iosif Octavian
Suprafata 184 m2
Structura Beton
Bai 1
Suprafata teren 860 m2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 2000
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..