Apartament la casa zona ultracentrala Sibiu

58 m2, casa, an constructie: 1960

42.000 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,145 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul se afla in zona Ultracentrala a Sibiului, zona Avram Iancu - Pasajul Scolii, situat la doar 300 m distanta de Piata Mare, fiind ideal pentru locuit sau investitie regim hotelier.
Apartamentul se afla intr-o curte renovata si linistita, parter inalt, dispune de o suprafata utila de 58 mp si o cota de teren de 93 mp, fiind compus din 2 dormitoare, living, bucatarie, camara, baie, pivnita si pod. 
Apartamentul dispune de centrala termica proprie si calorifere, parchet laminat, zugraveli lavabile, gresie si faianta, izolatie exterioara, se vinde partial mobilat si utilat, iar toate utilitatile sunt separate.

Detalii imobil Apartament la casa zona ultracentrala Sibiu

Camere 3
Strada Movilei
Suprafata 58 m2
Etaj casa
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1960
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..