Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez spatiu B-dul Victoriei PF- ofer factura

31 m2, P+1, an constructie: 1970

450 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2015

Pf ofer spre inchiriere spatiu in Sibiu , situat pe B-dul Victoriei nr.32 intre restaurant Supporter si restaurant Villa , cu 2 geamuri la strada , aproape de facultati, centru de afaceri, birouri notariale si de avocatura, fostul Tribunal, magazine, banci, statii de taxi si mijloace de transport in comun. Spatiul are parcare privata inchisa cu poarta si sistem de protecție și pază prin alarmă senzorială și supraveghere video, totem publicitar in curte, receptie pentru preluarea documentelor. Acest spatiu se gaseste la parterul inalt al unei cladiri cu un etaj, proaspat renovat si este compus din 1 camera ; suprafata este de 31.38 mp se inchiriaza cu 450 E , conditiile oferite sunt superioare multor spatii existente pe piata in acest moment; disponibil imediat . Spatiul are toate utilitatile necesare: parchet, geamuri termopan, c.t, fibra optica, cablu TV, usi de lemn la interior si usa din PVC la intrare. 

Detalii imobil

Incaperi 1
Strada B-dul Victoriei
Suprafata 31 m2
Structura P+1
Grupuri sanitare 1
Numar locuri de parcare 3
An constructie 1970

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..