Vanzare apartament 2 camere Calea Dumbravii Sibiu

61 m2, 1/4, an constructie: 2007

39.900 €

Ultima actualizare: 8 Octombrie 2014
Rata credit de la 1,078 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ansamblul Rezidential "Dumbrava" situat in intravilanul municipiului Sibiu, strada Intrarea Siretului, nr. 2A, cuprinde apartamente finalizate cu 1 si 2 camere. Apartamentele se vand la stadiu de finisat: tamplarie cu geam termopan, usa metalica la intrare, pereti zugraviti, gresie, faianta, parchet, instalatie electrica, instalatie de apa si canalizare cu toate bransamentele si contoarele instalate, casa scarilor si partile comune finisate complet. Ansamblul ofera, in plus, clientilor locuri de parcare amenajate pentru fiecare apartament, locuri de joaca pentru copii, spatii verzi.

Detalii imobil apartament 2 camere Calea Dumbravii Sibiu

Camere 2
Strada Intrarea Siretului nr 2A
Suprafata 61 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2007
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..