Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Central Sibiu

10 m2, P+1, an constructie: 1970

150 € / luna fara TVA

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2014

Pf inchiriez spatiu de birouri Bdul. Victoriei 32 , are parcare privata inchisa cu poarta si sistem de protecție și pază prin alarmă senzorială și supraveghere video. Acest spatiu se gaseste la parterul inalt al unei cladiri cu un etaj, proaspat renovat si este compus din 1 camera in suprafata de 10mp , se inchiriaza nemobilat. Spatiul are toate utilitatile necesare si specifice acestui tip de imobil: parchet, geamuri termopan, centrala proprie, calorifere, fibra optica, cablu TV, usi de lemn la interior si usa din PVC la intrare. Spatiul detine si receptia unde se face preluarea si dirijarea corespondentei .Pret 150E

Detalii imobil

Incaperi 1
Strada B-dul Victoriei 32
Suprafata 10 m2
Structura P+1
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 2
Servicii administrare, receptie, supraveghere video
An constructie 1970
Clasa birouri A
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, CATV, contor caldura, contor gaz, curent, curte, gaz, gradina, acces internet, sistem de alarma, sistem incalzire

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Tribunalul vechi, birouri avocatura , birouri notariale , mijloace de transport in comun . 

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..