Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Central Sibiu

42 m2, P+1, an constructie: 1977

500 € / luna (negociabil)
11,90 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 18 Iunie 2015

Pf ofer spre inchiriere spatiu de birou , situat pe B-dul Victoriei nr.32, cu 3 geamuri la strada , intre restaurant Supporter si restaurant Villa. Spatiul are parcare privata inchisa cu poarta si sistem de protecție și pază prin alarmă senzorială și supraveghere video. Acest spatiu se gaseste la parterul inalt al unei cladiri cu un etaj, proaspat renovat si este compus din 2 incaperi + baie ; suprafata este de 42 mp se inchiriaza cu 500 E neg usor +chelt comune -nu se percepe tva, conditiile oferite sunt superioare multor spatii existente pe piata in acest moment; disponibil imediat . Spatiul are toate utilitatile necesare: parchet, geamuri termopan, c.t, fibra optica, cablu TV, usi de lemn la interior si usa din PVC la intrare, totem publicitar in curte. Poate fi vazut intre 9-18 de luni -vineri . Contact tel. 0786191991 

Detalii imobil

Pret/m2 11,90 € / luna
Incaperi 2
Strada B-dul Victoriei 32
Suprafata 42 m2
Structura P+1
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 2
An constructie 1977

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Birouri avocatura, notariale , centru de afaceri , centre traduceri , fostul Tribunal, mijloace de transport .

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..