Acest anunt nu mai este activ

ÎNCHIRIERE IMOBIL(spaţiu birouri) SIBIU - ROMANIA, ZONĂ CENTRU

120 m2, P+1+M, an constructie: 2007

800 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 11 Aprilie 2014

Imobilul (ap. etaj vilă) este situat administrativ în zona centrală a municpiului Sibiu, Romania. Spaţiul cu destinaţia de sediu social de firmă, are suprafaţa utilă de 120mp+46mp.(3 balcoane si o terasa), exista posibilitatea realizări unei săli training de 56 mp. din biroul 1 si 2 acestea fiind separate de o uşă triplă-glisant in evantai 
- curte amenajată cu gazon şi alei betonate (270 mp);
- birou 1 ( 28 mp) prevăzut cu cameră server ;
- birou 2 ( 28mp) şi balcon(7mp.);
- birou 3 ( 26 mp ) şi balcon(7 mp.);
- birou 4 ( 20 mp );
- încăpere centrală termică ( 4 mp );
- baie ( 6 mp ) şi hol ( 8 mp.) cu balcon(7 mp.) si terasa ( 25 mp.).
Spaţiul este zugrăvit în lavabil, prevăzut cu parchet, gresie, faianţă, centrală termică cu termostat în fiecare birou, sistem de alarmă pe patru zone de siguranţă, perdele lamelare,obiect de protocol (include frigider pentru băuturi, plită electrică,chiuvetă), corpuri de iluminat şi sistem logistic de telecomunicaţii (telefonie, internet, tv.,fax).
Administrativ spaţiul este branşat individual la energie electrica , gaz metan si apa canal. Intreţinerea zonei exterioare (alei, gazon, pomi si rondouri flori) este responsabilitatea proprietarului imobilului.
Posibilitati parcare: - 120 loc. parcare (domeniu public, distanta pana la sediu 100 m)
- Front proprietate la strada =4loc. parcare (domeniu public, distanta pana la sediu 15 m).

Chiria lunară este de 800 euro/lună sau lei paritate BNR în ziua plăţii. Doresc ca plata chiriei sa se facă trimestrial, in primele 10 zile lucrătoare ale primei luni de închiriere. La semnarea contractului de închiriere, se percepe un fond de garanţie pentru spaţiul închiriat, în cuantumul unei chirii lunare.
Spaţiul este disponibil şi se poate vizita. 
Avantaj: Nu se percep comisioane imobiliare per tranzacţie, negocierea se face direct cu proprietarul de imobil.
Telefon M. +400742 862387

Detalii imobil

Incaperi 4
Strada Gimnasticii
Suprafata 120 m2
Structura P+1+M
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 4
Numar sali de meeting 1
Numar terase 1
Servicii administrare, paza
An constructie 2007
Clasa birouri A
Structura de rezistenta beton armat
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, CATV, contor gaz, curent, curte, gaz, gradina, acces internet, sistem de alarma, sistem incalzire, telefon, telefon international

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Spaţiul este dispus în zonă rezdenţială-centru a municipiului Sibiu.

Obiective turistice în zonă:  - Muzeul Naţional Brukenthal la 500 m pe direcţia nord;  - Zidul cetăţii şi turnurile de apărare ( datare anul 1625) la 150 m pe direcţia nord;  - Clădirea Philarmonics Sibiu, Sala Thalia (fost fort de apărare datat la început de sec XVIII) la 250 m pe direcţia nord-est;  - Clădirea biblotecii Astra Sibiu (datată la început de sec.XIX) şi parcul la 300 m pe direacţia nord-vest;  - Băile de apă termală Neptun Sibiu, clădire datată la anul 1907 la 400 m pe direcţia nord-vest.Posibilităţi cazare hotelier: - Hoteluri 5 stele:Ibis la 350 m pe direcţia sud-vest, Ramada la 300 m pe direcţia est, Împăratul Romanilor la 400 m pe direcţia nord;  - Hoteluri 4 stele: Liquik la 500 m pe direcţia vest, Bulevard la 350 m pe direcţia nord-vest.  - Pensiune Ileana la 100 m pe direcţia vest.Obiective administrativ publice:  - Primăria Sibiu la 500 m pe direcţia nord;  - Filarmonica Sibiu, sala de concerte Thalia la 250 m pe direcţia nord-est;  - Spitalul municipal Sibiu la 200 m pe direcţia est;  - Sediu SRI, Poliţia municipală şi judeţeană Sibiu la 300 m pe direcţia sud;  - Teatrul de stat "Radu Stanca" Sibiu la 150 m pe direcţia vestPosibilităţi transport:  - Staţii Taxi: Staţia Piaţa 90 la 100 m pe direcţia vest şi Staţia Sala Thalia la 200 m pe direcţia nord-est;  - Staţii autobuz transport public:Staţia Teatru la 100 m pe direcţia vest, Staţia Cetate la 100 m nord, Staţia Spital la 150 m pe direcţia est.  

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..