Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Sediu social firma

154 m2, P+1+M, an constructie: 2006

6,49 € / m2 / luna
1.000 € / luna fara TVA

Ultima actualizare: 15 Ianuarie 2013

      DESCRIERE     IMOBIL   Imobilul este situat administrativ în zona centrală a municpiului Sibiu. Spaţiul cu destinaţia de sediu social de firmă, are suprafaţa utilă de 120mp+46mp.(3 balcoane si o terasa), exista posibilitatea realizari unei sali training de 56 mp.  din biroul 1 si 2 acestea fiind separate de o usa tripla-glisant  in evantai

-  curte amenajată cu gazon şi alei betonate (270 mp);

-  birou 1 ( 28 mp) prevăzut cu cameră server ;

-birou 2 ( 28mp) şi balcon(7mp.);

- birou 3 ( 26 mp ) şi balcon(7 mp.);

-        birou 4 ( 20 mp );

-        încăpere centrală termică ( 4 mp );

-        baie ( 6 mp ) şi hol ( 8 mp.) cu balcon(7 mp.) si terasa ( 25 mp.).

Spaţiul este zugrăvit în lavabil, prevăzut cu parchet, gresie,  faianţă, centrală termică cu termostat în fiecare birou, sistem de alarmă pe patru zone de siguranţă, perdele lamelare,obiect de protocol (include frigider pentru băuturi, plită electrică,chiuvetă), corpuri de iluminat şi sistem logistic de telecomunicaţii (telefonie, internet, tv.,fax).

Administrativ spaţiul este branşat individual la energie electrica , gaz metan si apa canal. Intreţinerea zonei exterioare (alei, gazon, pomi si rondouri flori) este responsabilitatea proprietarului imobilului.

      Posibilitati parcare: -Piata 90 = 100 loc. parcare (domeniu public, distanta pana la sediu 100 m)

                                          -Front proprietate la strada =4loc. parcare (domeniu public, distanta pana la sediu 15 m).

Chiria lunară este de 1000 euro/lună (negociabil). Doresc ca plata chiriei sa se faca trimestrial, in primele 10 zile lucratoare ale primei luni de inchiriere.

Spatiul este disponibil incepand cu data de 01.11.2012.

 

Detalii imobil

Pret/m2 6,49 € / luna
Incaperi 4
Strada Gimnasticii
Suprafata 154 m2
Structura P+1+M
Grupuri sanitare 3
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 4
Numar sali de meeting 1
Numar terase 1
Servicii administrare, paza
An constructie 2006
Clasa birouri A
Structura de rezistenta beton + caramida
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, contor gaz, curent, curte, gaz, gradina, acces internet, sistem de alarma, sistem incalzire, telefon

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Institutii ale administratiei locale: Primaria mun.Sibiu, Prefectura, Evidenta populatiei, politia, Procuratura, Judecatorie si tribunal, dispuse la o distanta de maxim 500m in jurul sediului.

Servicii hotelier: Hotel 5 stele Ramada, Hotel 4 stele Ibis, Imparatul Romanilor, Bulevard, Pensiune 3 stele Ileana dispuse la o distanta de maxim 500-550 m fata de imobil.Statie taxi: Statie teatru "Radu Stanca", Statie parcare maternitate, dispuse la odistanta de maxim 200-250 m fata de imobil.Institutii culturale: Teatru"Radu Stanca", Sala de opera-opereta "Talia", Muzeul de Stiinte naturale, Brukenthal, Astra, sunt dispuse pe o raza de maxim 200-250 m in jurul imobilului. In zona se mai afla zidul cetatii cu cele trei turnuri fortificate. Parcuri: Parcul Astra, Parcul Tineretului la o distanta de maxim 250 m 

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..