Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu birou

225 m2, p+1, an constructie: 2007

2.925 € / luna (negociabil)
13,00 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 24 Mai 2012

Ofer spre inchiriere birouri clasa A, situate intr-o constructie modernă cu structură din beton armat şi faţadă cu perete cortină,  pe str. Scoala de Inot nr. 22, deasupra bancii Credit Europe Bank.

Suprafata totala  de 225 mp: birou 30 mp, birou 30 mp, birou 20 mp, chicineta, grup sanitar, birou  si grup sanitar 50 mp, birou 50 mp si 2 grupuri sanitare, hol casa scarii 45 mp.

Imobilul dipsune de urmatoarele dotari : incalzire si climatizare proprie, sistem de supraveghere video, sistem detectare si alarma antiincendiu, videointerfon pentru fiecare birou in parte, retele de telefonie, calculatoare,  TV si internet prin fibra optica cu conexiune in toate incaperile, grupuri sanitare moderne, finisaje clasa A.

Relatii suplimentare la telefon 0744330074.

Detalii imobil

Pret/m2 13,00 € / luna
Incaperi 5
Strada Scoala de Inot nr. 22
Suprafata 225 m2
Structura p+1
Grupuri sanitare 4
An constructie 2007
Structura de rezistenta da

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..