Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Calea Dumbravii Sibiu

3500 m2, 1/D+P+4, an constructie: 2013

24.500 € / luna (negociabil)
7,00 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 3 Martie 2013

PROPRIETAR INCHIRIEZ/VAND/ASOCIEZ CLADIRE BIROURI OPEN SPACE CLASA A NOU CONSTRUITA VIZIBILA CALEA DUMBRAVII,STR.MATEI MILLO,D+P+4Et.SUPRAFATA 550mp/ETAJ SI 65-440 SPATIU COM/BIROURI PARTER SAU TOATA CLADIREA CIRCA 3500mp,CU POSIBILITATE DE COMPARTIMENTARE PERSONALIZATA.SPATIUL COMERCIAL PARTER ARE INALTIME 3,5m,FIIND PREVAZUT CU VITRINE MARI 3/5 mp,PE 3 LATURI.CLADIREA SE AFLA PE COLT,LA INTERSECTIA A 3 STRAZI,FIIND PREVAZUTA CU LIFT,SPATII PARCARE,RETEA INTERNET,PAZA SUPRAVEGERE ELECTRONICA ETC.PRET INTRE 7-11 E/mp IN FUNCTIE DE TERMEN SI SUPRAFATA INCHIRIATA.Posibil orice activitate gen clinica,camin,afterschool,gradinita etc.etc

Detalii imobil

Pret/m2 7,00 € / luna
Incaperi 100
Strada Matei Millo
Suprafata 3500 m2
Structura 1/D+P+4
Grupuri sanitare 33
Parcare subterana, supraterana
Numar locuri de parcare 28
Numar sali de meeting 6
Numar terase 32
An constructie 2013
Clasa birouri A
Structura de rezistenta beton armat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

ARTERA CL.DUMRAVII ESTE PRINCIPALUL BULEVARD CE FACE LEGATURA INTRE (KM O) AL SIBIULUI P-TA UNIRII,HOTEL CONTINENTAL-IBIS,RAMADA SI ZONA EXCLUSIVISTA CL. DUMBRAVII CU RAMIFICATIILE SI LEGATURILE EI,IN ZONA REGASINDU-SE MULTE FIRME,BRANDURI ,BANCI,CLINICI MEDICALE PRIVATE,CENTRUL UNIVERSITAR SI DE AFACERI ETC.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..