Vanzare apartament 2 camere Calea Cisnadiei Sibiu

36 m2, 4/5

33.000 € (negociabil) TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 852 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul are toate actele realizate, si este disponibil pentru mutare la 30 de zile de la acordul de vanzare-cumparare. Blocul este izolat termic. Imobilul este dotat cu apometre, centrala termica, usa metalica la intrare, gresie/faianta, parchet laminat, spoturi, cablu, internet si telefon. Imobilul se vinde mobilat.

Detalii imobil apartament 2 camere Calea Cisnadiei Sibiu

Pret/m2 916,67 €
Camere 2
Strada Calea Cisnadiei
Suprafata 36 m2
Etaj 4/5
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
An renovare 2006
Material Beton
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Parcare comuna

Imobilul se afla la 2 minute de gradinita si scoala, la 5 minute de Bulevardul Mihai Viteazul, la 5 minute de magazine alimentare si de statia de autobuz.

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..