Vanzare casa 5 camere Tiglari Sibiu

230 m2, D+P+M, an constructie: 1985

170.000 € TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 4,396 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul este disponibil pentru mutare imediat, are toate actele realizate si vederea este stradala. Printre dotari se numara: apometre, usa de la intrare din termopan, gresie, faianta, posibilitate cablu si telefon. Instalatiile sanitare si electrice se afla in stare buna. Imobilul dispune de asemenea de un garaj de aproximativ 20 mp.

Detalii imobil casa 5 camere Tiglari Sibiu

Pret/m2 739,13 €
Camere 5
Strada Tiglarilor
Suprafata 230 m2
Structura D+P+M
Bai 2
Amprenta la sol 100m2
Material Caramida
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1985
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare garaj

Imobilul se afla la 3 minute de restaurantul \"Sibiul Nou\", are in zona numeroase magazine alimentare si mixte, cel mai apropiat aflandu-se la 1 minut de mers pe jos. In zona se mai afla o scoala (100 m) si statia de autobuz.

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..