Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Central Satu Mare

135 m2, 2/2, an constructie: 2004

15,00 € / m2 / luna
2.025 € / luna

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2015

Spatiu comercial(250mp) stradal si birouri(270mp) de inchiriat situat ultracentral la intersectie cu trecere de pietoni si statie de autobuz vizavi de Piata Mare si in vecinatatea celui mai mare Mall care se va deschide curand, zona circulata cu trafic auto si pietonal intens.Spatiul este dispus din demisol(D)+parter(P)+2E.Pretul este de 12-15 euro/mp in functie de gradul de ocupare a cladiri.
Dotari:
-alarma
-monitorizare video
-climatizare
-retelistica(internet,tv,telefon cu linie de interior etc)
Facilitati:
-vad comercial exceptional
-vitrina 12ml
-parcare proprie(700mp)
Ideal showroom ,agentie bancara,clinica,laboratoare,farmacie, centru logistica,IT ,etc.Disponibil intreg imobilul cu parcare privata inclusiv.
Pt.mai multe detalii accesati website-ul nostru www.mineelli.ro

Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Gaz, Caldura, Clima

Detalii imobil

Pret/m2 15,00 € / luna
Incaperi 8
Strada N.Golescu nr.25
Suprafata 135 m2
Structura 2/2
An constructie 2004

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..