Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu birou

127 m2, P+4, an constructie: 2004

1.200 € TVA inclus

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2012

Spatiu pentru birou in suprafata de 127 mp compus din camera 16 mp, camera 100 mp, baie 11 mp. este situat la etajul 3 din 4. Accesul se face prin doua intrari din strazi diferite una cu lift. Posibilitate de compartimentare. Ca dotari centrala termica proprie, apa, gaz, canalizare, cablu, internet.

Detalii imobil

Incaperi 2
Strada Corneliu Coposu
Suprafata 127 m2
Structura P+4
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
An constructie 2004

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Spatiul este situat ultracentral in cladire cu destinatie de birouri,are in apropiere sedii bancare, administrative, centru comercial,hotel, etc. .

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..