Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietate + Spatiu comercial,constructie noua,conditii speciale

240 m2, p+e, an constructie: 2007

98.000 €

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2017
Rata credit de la 2,604 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA, materializata printr-o speciala proprietate, situata in Brasov, localitatea Sacele, Strada George Moroianu.
Oferta se prezinta cu doua componente, respectiv casa singur in curte si spatiu comercial.
Partea rezidentiala se prezinta pe o compozitie primitoare cu dispunere pe doua nivele: parter si etaj.
Primul nivel ne primeste cu un living luminos, bucataria generoasa, practicele spatii auxiliare de depozitare, spatioasa baie ce deserveste parterul proprietatii si incaperile auxiliare.
Independent, atat ca structurare cat si ca accesibilitate si contorizare, avem spatiul comercial, ce dispune de baie proprie, hol si incapere de depozitare cu acces facil si din curte.

Scara interioara ne conduce cu delicatete spre primul nivel, ce ni se prezinta cu doua primitoare dormitoare, luminoasa baia a acestui nivel , locul generos de recreere sub forma unei terase cu acces din hol si dormitor. La nivelul terasei este si intrarea in podul spatiului comercial si o bucatarie de vara.


Pozitionarea si structurarea acestei oferte o recomanda atat pentru o rezidenta confortabila cat si/ sau, prin spatiul comercial existent, pentru activitati gen: cabinet medical, notarial, servicii, etc.

Se recomanda proprietatea!

Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

Detalii si fotografii, suplimentere:

www.ascendentimobiliare.ro

Detalii imobil Proprietate + Spatiu comercial,constructie noua,conditii speciale

Camere 4
Strada b-dul George Moroianu
Suprafata 240 m2
Structura p+e
Bai 2
Suprafata teren 510 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2007
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..