APARTAMENT 2 CAMERE -IN CENTRUL CIVIC SI CULTURAL RESITA

56 m2, P/4, an constructie: 1960

34.000 € (negociabil)

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 709 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar ,vand apartament ,nemobilat, situat la p/4 ,bloc de caramida, pe str. A I Cuza,aproape de Universitate, renovat total:instalatii electrica ,apa-canal,incalzire tevi cupru (centrala proprie),lavabil, gresie ,faianta,podele noi laminate, usi schimbate ,ferestre largi-termopan,balcon cu iesire in gradina blocului aflata sub proprie  ingrijirea . 5 minute pe jos pana la universitate ,10 minute pana la piata sud si gara, 15 minute Primarie. Supermarkete ,scoli ,gradinite,statii autobuz.

Detalii imobil APARTAMENT 2 CAMERE -IN CENTRUL CIVIC SI CULTURAL RESITA

Camere 2
Strada a i cuza
Suprafata 56 m2
Etaj P/4
Bai 1
Terase, balcoane 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1960
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..