Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa plus teren NEGOCIABIL

78 m2, 1 nivel, an constructie: 1987

95.000 €

Ultima actualizare: 23 Februarie 2019
Rata credit de la 1,976 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa veche, necesita renovare. 4 camere, bucatarie, 2 holuri, incalzire cu sobe de teracota, posibilitate de racordare la canalizare, apa curenta, electricitate. Deschidere 13m la DN7/E81. Suprafata totala teren 2443 m², din care 78 m² locuinta, 492 m² constructii, 1951 m² arabil, cu posibilitate de construire. 5 km pana in centrul orasului Rm. Vâlcea. Posibilitatea de racordare la reteaua de gaze, în 2019


Detalii imobil Casa plus teren NEGOCIABIL

Camere 4
Strada Calea lui Traian
Suprafata 78 m2
Structura 1 nivel
Suprafata teren 2443 m2
Material Beton, Caramida
Stare proprietate de renovat
An constructie 1987
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, electricitate
Sosea asfalt

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..