Acest anunt nu mai este activ

Apartament 2 camere, Bloc Nou

65 m2, 2/8, an constructie: 2018

46.500 €

Ultima actualizare: 14 August 2018
Rata credit de la 968 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Bloc nou in constructie , termen de finalizare sfarsitul anului 2019.
Bloc modern , P+7+8 retras , cu 2 lifturi la 60 de apartamante , loc de joaca pentru copii si spatiu verde in curtea interioara , spatii comerciale la parter , garaje la demisol si parcare exterioara , placaje ceramice , cu lemn si sticla securizata la exterior .
Suprafta utila este de 65.4 mp iar orientarea este spre sud si vest.
Apartamentul se preda finisat la cheie si racordat la toate utilitatile , energie , gaz , telefonie , internet .Tamplarie exterioara PVC 6 camere cu foaie dubla de geam , tamplarie interioara de lemn , calorifere montate , gresie si faianta in baie si bucatarie , parchet laminat in restul apartamentului , vopsea lavabila pereti ,vopsea epoxidica balcon , corpuri sanitare montate , prize si intrerupatoare. Fiindca ne-am gandit la tot confortul clientilor, ansamblul rezidential beneficiaza in curtea interioara de loc de joaca pentru copii si spatiu verde in suprafata de peste 600 mp. Dotarile blocului vor fi de categorie premium si vor respecta toate normativele in vigoare, inclusiv rampe de acces pentru persoane cu dizabilitati, baze de scurgere interioara ape demisol, sistem de degivrare acces parcare subterana si altele. Mai multe detalii puteti afla direct de pe websiteul nostru: www.bloc.xavitel.ro     

Detalii imobil Apartament 2 camere, Bloc Nou

Camere 2
Strada Dem Radulescu
Suprafata 65 m2
Etaj 2/8
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..