Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere Renovat 2018 langa noul mall lux oferta speciala

78 m2, 4/4, an constructie: 1989

60.999 €

Ultima actualizare: 25 Iulie 2018
Rata credit de la 1,240 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare un apartament in bloc ,cu o suprafata totala de 78mp utili in zona Maternitate etaj 4/4,vedere si pozitie deosebita cu toate imbunatatirile necesare,bloc constructie 1989,cu acoperis din tigla
Balcon inchis cu tamplarie PVC ,LOW ARGON ce ofera o izolare termica si fonica deosebita, costuri FOARTE MICI de intretinere,apartament, cu vedere in spatele blocului blocului
Totii peretii si tavanele camerelor apartamntului au izolatii in interior pentru un confort mai ridicat si pentru a nu avea pierderi de caldura.
Bloc solid din BCA cu grinzi foarte groase,foarte economic,costuri foarte mici la intretinere, apartamentul este confort 1,decomandat ,bucatarie mare ,scara foarte curata cu scari late,foarte spatios si bine inpartit.
Blocul dispune interfon, locuri de parcare in spatele blocului pozitie excelenta, cu vecini prietenosi , extrem de calduros iarna si racoros vara, curat, si extrem de ingrijit.
Apartament a fost refacut in totalitate,find retencuit,gletuit,instalatile sanitare cat si ce-a electrica au fost inlocuite ,recompartimentant,cu multiple spatii de depozitare,termopane de ultima generatie cu confort foarte ridicat si fara pierderi termice si fara zgomote,gresie faianta ,parchet de cea mai buna calitate si foarte scumpe.
Este un apartament foarte modern si dotat,gandit ca un apartament foarte paracti si cu costuri foarte mici de intretinere.
Apartamentul se vinde partial mobilat ,cu multiple imbunatatiri cu aparat AC,bucatarie moderna,mobila moderna si aproape noua
Bucatarie, doua dormitoare, living, doua bai. Parcare in fata si in spatele blocului, la liber.
Apartamentul a fost renovat in martie 2018, baia mica a fost transformata in dressing, centrala pe gaz si aer conditionat.
Situat la 200 m de noul Mall.
Gradinita, scoala generala si liceu in apropiere.
Zona foarte linistita!
Nu necesita absolut nicio investitie
Zona este linistita si curata!
Toate facilitatiile in zona
Ideal de cumparat ca investitie sau de locuit
Se percepe comision si din partea agentiei imobiliare
Pentru informatii aditionale va sta la dispozitie George la numarul de telefon:0754540279 sau0744337179
Pret negociabil,apartament pretabil pentru pretentiosi
Cele mai mici preturi si comisioane !

Detalii imobil Apartament 3 camere Renovat 2018 langa noul mall lux oferta speciala

Camere 3
Strada maternitate
Suprafata 78 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 1989
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Apartament 3 camere Renovat 2018 langa noul mall lux oferta speciala

Apartament 3 camere
68.000 €
2 camere Nord
53.000 €
3 camere Maternitatii
65.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..