Acest anunt nu mai este activ

Spatii pentru : Birouri Sediu de Firma sau Banca SuperMarket , etc

240 m2, P+3, an constructie: 2014

3,33 € / m2 / luna (negociabil)
800 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2014


Ofer spre inchiriere : Cladire nou construita in in Zona 1 Mai, cu iesire catre cartierul Petrisor, loc de parcare privata, ofer spatiu spre inchiriere in suprafata de 240 mp, situati pe 2 nivele.Inchirierea se poate face fie in suprafata totala, fie pe nivel sau portionat pentru necesitatea fiecaruia.Cladirea este construita din caramida Porotherm, fiecare nivel fiind prevazut cu incalzire in pardoseala, ferestre QFort, curent trifazic, acoperis din tigla Creaton, aer conditionat, etc.Spatiul pe fiecare nivel nu este compartimentat, acest lucru putand fi facut la cererea fiecarui client.Spatiul fiind destul de mare, are potential de deschidere a unui cazino sau sala de fitness, birouri de firma, sectie de productie croitorie, patiserie, supermarket, sediu de banca, sala de jocuri, tipografie si orice alta activitate dorita.
Pretul unui nivel inchiriat este de 400 Euro.

Detalii imobil

Pret/m2 3,33 € / luna
Incaperi 240
Strada Antim Ivireanul , Nr. 74
Suprafata 240 m2
Structura P+3
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 20
Numar sali de meeting 3
An constructie 2014
Structura de rezistenta 10

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


2 Etaje dintr-o vila cu 3 Etaje, cu acces din Cartier PetrisorFiecare nivel poate fi inchiriat separat sau la cerere la cati mp aveti nevoie. Portionarea spatiului se face la cere si necesitate.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..