Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu sediu de firma

57 m2, parter, an constructie: 2011

250 € / luna (negociabil)
4,39 € / m2

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2012

SPATIU ESTE DESTINAT PENTRU SEDIU FIRMA BIROURI CABINET MEDICAL AFTER SCHOOL GRADINITA PARTICULARA DEPOZIT MEDICAMENTE ETC

Detalii imobil

Pret/m2 4,39 € / luna
Incaperi 3
Strada ostroveni
Suprafata 57 m2
Structura parter
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 1
An constructie 2011

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

ESTE IN ZONA OSTROVENI LANGA AZILUL DE BATRANI,VIS-A VIS DE GRADINA ZOOLOGICA LANGA BLOCURILE DE LOCUINTE SOCIALE DIN RM VALCEA

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..