Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa de vanzare

500 m2, P+3, an constructie: 2008

475.000 €

Ultima actualizare: 2 Ianuarie 2019
Rata credit de la 9,889 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa formata din 2 corpuri cladire P+1+M si P+3.P+1+M are la parter 2 spatii comerciale in suprafata de 50 mp fiecare, etajul 1 este altcatuit din 4 camere cu grup sanitar fiecare iar mansarda este alcatuita din 6 camere cu un singur grup sanitar.
P+3 are la parter 1 spatiu comercial in suprafata de 180 mp, etajul 1 este open space, la etajul 2 sunt 3 apartamente de 2 camere , la  etajul 3 sunt 2 apartamente de 80 mp si o sala de mese in suprafata de 80mp.
Teren in suprafata de 400mp.

Detalii imobil Casa de vanzare

Camere 8
Strada Bdul Mihail Saulescu nr 36
Suprafata 500 m2
Structura P+3
Bai 12
Suprafata teren 500 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2008
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..