Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa Vila 4 camere ultra central in Popesti-Leordeni

152 m2, P+1, an constructie: 2018

120.000 €

Ultima actualizare: 23 Martie 2020
Rata credit de la 3,266 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila tip duplex situata ultra central in Popesti-Leordeni, langa primarie, intr-o zona linistita fara blocuri, avand toate utilitățile (apa, canalizare, curent si gaze) si contori individuali.

Suprafata casei este de 152 mp construiți, cu teren 140 mp.
Utilitati: apa si canalizare racordate la reteaua publica a orasului, energie electrica, gaze naturale, internet+tv,

Casa are finisaje la cheie (gresie, faianta, parchet, usi interior), calorifere, centrala termică, obiectele sanitare . Curte amenajata, compartimentari solide din caramida, porti acces auto si pietonal.

Casele sunt construite cu caramida portanta de 25, Porotherm PTH Robust, cu pod inalt. Deschidere directa la strada Gloriei

Casa are o compartimentare excelenta cu 3 dormitoare si 2 bai la etaj, un living spatios, bucatarie si baie de serviciu la parter. Casa are 2 balcoane

Scoala si gradinita la 300mp, supermarketuri si tranasport in comun

Detalii imobil Casa Vila 4 camere ultra central in Popesti-Leordeni

Camere 4
Strada gloriei
Suprafata 152 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 140 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..