Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar casa la curte Popesti Leordeni

80 m2, parter, an constructie: 2017

94.900 €

Ultima actualizare: 5 Martie 2019
Rata credit de la 2,584 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand Casa la curte Popesti Leordeni- Primarie,  amplasata intr-o zona de case/ vile cu acces rapid din Soseaua Oltenitei si Soseaua Berceni, 15 min de Bucuresti.

Casa constructie  caramida,  extinsa si renovata 2017/ 2018, fundatie solida, izolata termic, curte 230 mp,  suprafata utila 80mp, terasa amenajata.

Zona buna ,aerisita, curte frumos amenajata, loc de parcare in curte, verdeata,gradina.

Casa  dispune de 2 camere spatioase, bucatarie, baie,  dressing, spatiu depozitare 20mp.

Casa se vinde la cheie, complet finisata si mobilata, bransament  individual la toate utilitatile (apa curenta, canalizare, gaze naturale, energie electrica) si dispune de dotari si finisaje de cea mai buna calitate: gresie si faianta ,parchet laminat  , centrala termica proprie, obiecte sanitare moderne in bai, calorifere din otel, tamplarie pvc cu geam termopan.

Pozitionarea este foarte buna, zona are infrastructura completa, drumuri asfaltate, iluminat public si bransamente la toate uitilitatile – gaze, apa curenta, canalizare, energie electrica. 

Pret: 94.900 Euro, accept credit !!

Telefon : 0766.370.820

Z_gigi_79@yahoo.com

Detalii imobil Proprietar casa la curte Popesti Leordeni

Camere 2
Strada Primarie
Suprafata 80 m2
Structura parter
Bai 1
Suprafata teren 230 m2
Stare proprietate renovata
An constructie 2017
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..