Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar vand apartament confort 1 - 2 camere plus Mansarda

64 m2, 2/2, an constructie: 2013

65.000 €

Ultima actualizare: 13 Februarie 2019
Rata credit de la 1,770 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament in Popesti-Leordeni la 15min de metroul Dimitrie Leonida (adresa: Drumul Fermei nr.73A), decomandat confort 1, 2 camere plus mansarda, 64mp total 56 mp util, parcare privata, et.2/2 intr-o vila P+2+M. Vila construita in 2013 are doar 4 apartamente. Apartamentul are mansarda deasupra cu o suprafata de 64mp unde se pot face inca 2 dormitoare. Gresie si faianta in bucatarie si baie, termopan, incalizre cu cetrala de gaz, usa metalica, aer conditionat, 2 balcoane deschise, interfon. Plata utilitatilor individual. Apartamentul se vinde utilat si mobilat.

Detalii imobil Proprietar vand apartament confort 1 - 2 camere plus Mansarda

Camere 2
Strada Drumul Fermei
Suprafata 64 m2
Etaj 2/2
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Proprietar vand apartament confort 1 - 2 camere plus Mansarda

Vand apartament decomandat doua camere foarte spatios
59.500 €
Apartament 2 camere Berceni- Dimitrie Leonida Str.Biruintei
47.405 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..