Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament complet mobilat+utilat, curte separată, pod propriu

55 m2, 2/2, an constructie: 2009

63.900 €

Ultima actualizare: 29 Ianuarie 2019
Rata credit de la 1,740 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere Popești Leordeni, în bloc mic, cu curte, la 8 minute de metrou Dimitrie Leonida.
Amplasare: Strada Amurgului, la 700 de metri de metrou Dimitrie Leonida. Timp de acces, 8 minute door to door. Blocul este la stradă, apartamentul are acces prin drum de servitute asfaltat.
Compartimentare: Acces din hol la: dormitor cu balcon, Living cu logie, Baie.
Detalii de construcție.- construcție 2009, cadre de beton, cărămidă, acoperiș lindab. izolație de 10cm pereți și tavan.- acces separat la curte și scară comună cu un singur alt apartament, de la etaj 1. scară interioară proprie de la etaj 1 la etaj 2.- curte de 65m^2, împrejmuită.- pod propriu utilitar, de depozitare, cu suprafață de 33m^2.- balcon închis cu termopan și acoperiș isopan- logie închisă cu termpan, pentru aparatele de gătit.
Complet utilat și mobilat:- bucătărie 2017, ikea, chiuvetă și baterie franke fragranit- electrocasnice: combină frigorifică, măsină de spălat vase, mașină de spălat rufe, plită gaz, cuptor gaz, hotă - noiembrie 2016- plita și cuptorul amplasate în logie închisă, cu hotă
Persoană fizică.

Detalii imobil Apartament complet mobilat+utilat, curte separată, pod propriu

Camere 2
Strada Amurgului
Suprafata 55 m2
Etaj 2/2
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2009
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Apartament complet mobilat+utilat, curte separată, pod propriu

Vand apartament decomandat doua camere foarte spatios
59.500 €
Apartament 2 camere Berceni- Dimitrie Leonida Str.Biruintei
47.405 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..