Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila de vanzare in popesti leordeni, ilfov - metrou dimitrie leonida

251 m2, S+P+1+M, an constructie: 1997

160.000 €

Ultima actualizare: 9 August 2018
Rata credit de la 4,235 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand vila din 1997 renovata integral 2017, beton+BCA, 251mp utili, subsol locuibil+parter+etaj+pod mansardabil, toate utilitatile bransate legal, spatii mari si luminoase, instalatii electrice+sanitare+termice(incl CT si caloriferele) noi, cheltuieli max 150E/luna iarna, izolata termic, termopane salamander+rehau, usi interioare noi, bucatarie mare+2 grupuri sanitare mari complet dotate, aer conditionat, separat si put in curte, acoperis nou Wetterbest, garaj in curte+trei locuri proprietate la poarta, teren 400mp, zona fara inundatii, la marginea sect 4,10 min pe jos de metrou Leonida. Ideala pentru locuit sau investitie, Complet libera. Zona cu populatie de calitate si linistita. Motivul vanzarii: relocare in alt oras. Complet exclus intermediari

Detalii imobil Vila de vanzare in popesti leordeni, ilfov - metrou dimitrie leonida

Camere 8
Strada Triumfului
Suprafata 251 m2
Structura S+P+1+M
Bai 2
Suprafata teren 400 m2
Stare proprietate noua
An constructie 1997
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Anunturi imobiliare asemanatoare: Vila de vanzare in popesti leordeni, ilfov - metrou dimitrie leonida

Vanzare casa 6 camere Sud Popesti-Leordeni
270.000 €
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..