Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament mobilat modern si cu utilitati de lux

57 m2, 2/4

320 € / luna

Ultima actualizare: 25 Iulie 2018

Inchiriez apartament de 2 camere, decomandat, etaj 2 (din 4+mansarda). Apartamentul este foarte spatios, mobila este facuta la comanda (se inchiriaza complet mobilat si utilat + saltea de pat noua calitate extra), sanitarele sunt marca  Grohe, gresie si faianta de calitate superioara.  Distanta fata de metroul Dimitrie Leonida este de 10 minute de mers pe jos. Loc de parcare amenajat, asigurat,(inclus in pretul chiriei). La cerere se poate discuta de inca un loc de parcare.

Blocul este din caramida si excelent izolat termic si fonic.

In complex se afla o gradinita, after school, scoala primara, farmacie, cabinet medical, parc pentru copii si multiple magazine.


Detalii imobil Inchiriez apartament mobilat modern si cu utilitati de lux

Garantie 320 €
Camere 2
Strada Drumul Fermei
Suprafata 57 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..